Lazio mod Bologna i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Lazio er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Bologna den kommende lørdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.65 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Olimpico, Rome.

Med en placering som nummer 6 i stillingen har Lazio samlet 39 point efter 24 kampe. På 28 point befinder Bologna sig rangeret som nummer 13 for 24 afviklede kampe.

Bologna går ind til kampen mod Lazio på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Bologna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v Bologna.

 • Lazio har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Lazio i de seneste 4 kampe
 • Lazio vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Bologna scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
 • Bologna har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Bologna tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bologna i 8 af de seneste 10 udekampe
 • I 3 af de seneste 4 udekampe Bologna har spillet, har begge hold scoret
 • Lazio har har ikke tabt i 17 af 18 seneste hjemmekampe mod Bologna
 • Lazio har scorede i 17 af de senest 18 hjemmekampe mod Bologna
 • I 9 ud af 11 seneste Lazio kampe mod Bologna var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Lazio har spillet mod Bologna har begge hold scoret
 • I de seneste 13 Lazio kampe mod Bologna var summen af mål over 1.5

Form Lazio mod Bologna

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Lazio har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Atalanta, før de sejrede 3-0 mod Fiorentina. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod AC Milan.

Bologna i miserabel form.

Bare ét point forhindrer Bologna i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 2-1 mod SSC Napoli og Verona. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Empoli.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Lazio til 1.65 på oddset. Et væddemål på Bologna giver dig netop nu 5.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 20% chance for at slå Lazio. Ønsker du at placere dine indsatser på Lazio, kan de spilles til 1.65 på oddset.

Lazio v Bologna Indbyrdes historik

Lazio endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Bologna i Serie A. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 2-0. Bookmakerne giver Lazio 61% chance for at tage tre point mod Bologna. Det svarer til, at man får 1.65 på oddset for sejr til Lazio, mens uafgjort giver 4.10 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bologna betaler dig pengene 5.00 gange igen på oddset. Lazio går ind til opgøret med en historik mod Bologna, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Lazio og Bologna var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Lazio og Bologna ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Stadio Olimpico, Rome.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ciro Immobile. Han har vist flaget for Lazio med 18 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Bologna har til gengæld forhåbninger om, at Marko Arnautovic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.