Lazio mod Empoli i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Lazio som Empoli ligger godt placeret midt i tabellen i Serie A. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på torsdag.

Lazio er placeret som nummer 8 i tabellen med 31 point efter 19 kampe. Empoli ligger på en placering som nummer 9 i stillingen med 27 point ovenpå deres 19 opgør.

Empoli går ind til kampen mod Lazio på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Lazio har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Empoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v Empoli.

 • Lazio har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Lazio i 6 af de seneste 7 kampe
 • Lazio scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Lazio har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe Empoli har spillet, har begge hold scoret
 • Empoli scorede i deres seneste 11 kampe
 • Der er scoret imod Empoli i 18 af de seneste 20 kampe
 • Lazio har vandt i de 6 seneste kampe i træk mod Empoli
 • Lazio har har ikke tabt i de 9 hjemme seneste kampe i træk mod Empoli
 • I 9 ud af 11 seneste Lazio kampe mod Empoli var antallet af mål under 3.5
 • Lazio har scorede i 8 af de senest 9 kampe mod Empoli
 • I 5 ud af 7 seneste Lazio kampe mod Empoli var antallet af mål under 2.5

Form Lazio mod Empoli

Lazio inde i god stime.

Lazio har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Sassuolo. De svarede stærkt igen mod Genoa, som blev slået 3-1, før de sejrede 3-1 over Venezia.

Empoli fortsætter pointhøsten.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Empoli i øjeblikket. Mod Verona satte de sig igennem i en 3-4 sejr, før de spillede 1-1 mod Spezia. I sidste runde gik de dog ned med 2-4 mod AC Milan.

Lazio v Empoli Indbyrdes historik

Lazio havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i august 2021 i Serie A. Lazio går ind til opgøret med en historik mod Empoli, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Lazio og Empoli. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Lazio og Empoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Stadio Olimpico, Rome.

Manden med målnæsen

Hold øje med Ciro Immobile når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Lazio, mens sæsontotalen læser 13 kasser lige nu.

Andrea Pinamonti har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Empoli, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.