Lazio mod Frosinone – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frosinone står overfor Lazio den kommende fredag i et Serie A møde på Stadio Olimpico.

Lazio går ind til runde 18 som nummer 9 i Serie A tabellen med 24 point på kontoen. Med 17 runder bag dem har Frosinone samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Lazio kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Frosinone er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Frosinone præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Lazio er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Serie A i denne sæson.

Frosinone har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt otte nederlag i Serie A.

Vores tip

  • I de seneste 12 Lazio kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af Lazio’s seneste 13 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Lazio’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • Lazio har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Lazio’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Frosinone’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Frosinone i 13 af de seneste 15 kampe
  • 6 af Frosinone’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Frosinone i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Frosinone har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Lazio mod Frosinone

Lazio har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Atletico Madrid tabte de 2-0, Inter også viste sig for stærke i en 0-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Lazio formåede at vinde 0-2 over Empoli. Lazio nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede fire mål og scorede selv syv.

Det er alt eller intet for Frosinone i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Lecce, hvortil de svarede igen mod SSC Napoli i en 0-4 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-2 mod Juventus. Frosinone formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Serie A. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 15 og scorede seks mål.

Lazio tog 11 point fra deres seneste otte opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Serie A. Dette har kastet tre sejre af sig efter ni mål scoret og syv indkasseret. Frosinone scorede syv mål og indkasserede selv 16 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Serie A. Dette førte til en sejre og fem point.

Lazio vs Frosinone – Seneste nyt

Frosinone ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende fredag møder Lazio.

Luca Mazzitelli, Reinier, Riccardo Marchizza og Sergio Kalaj bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Frosinone, når de drager til Stadio Olimpico.

Lazio mod Frosinone – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Lazio og Frosinone daterer sig nogle år tilbage, da Lazio vandt 1-0 på Stadio Olimpico. Mon ikke vi kan regne med, Lazio glæder sig til at forny bekendtskabet. Lazio vandt fire af deres foregående seks kampe mod Frosinone, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Serie A imellem Lazio og Frosinone blev der scoret højst to mål.

Lazio mod Frosinone Spiltips

Mattia Zaccagni har været stærk for Lazio i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Frosinone håber, at Jaime Baez kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Lazio var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Frosinone sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led seks nederlag. Lazio satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Serie A kampe. Gæsterne fra Frosinone vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en af Lazios sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Frosinone spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.