Lazio langer ud efter Milan i Serie A drama i Rom

Lazio tager imod AC Milan på Stadio Olimpico, Rome i runde 33 på mandag i Serie A. Lazio indtager pladsen som nummer 6 i Serie A med 58 point efter 31 kampe. AC Milan er 8 point foran som nummer 2 for 32 kampe.

Lazio fortsætter pointhøsten.

Lazio måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Serie A. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I Lazios 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Verona,
hvorefter fulgte en 5-3 sejr mod Benevento, mens de senest tabte 5-2 til SSC Napoli.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Lazio på mandag.

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AC Milan, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først AC Milan en 3-1 sejr mod Parma, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Genoa, mens de i den seneste kamp blev besejret 2-1 af Sassuolo.

AC Milan har været forholdsvis godt kørende på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Lazio vs AC Milan h2h

Head-2-Head

AC Milan vandt 3-2 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Giuseppe Meazza i december 2020 i Serie A. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-3-2 mod Lazio i deres seneste dueller i Serie A, kan AC Milan i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • Lazio har vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Lazio har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Lazio har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Lazio har scoret i seneste 34 af 36 kampe.
  • AC Milan har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • AC Milan har vundet i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Milan kampe var antal mål OVER 2.5.