Lazio mod SSC Napoli i Serie A runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Lazio byder velkommen til SSC Napoli i Serie A den kommende søndag på Stadio Olimpico, Rome.

Som nummer 6 har Lazio formået at skrabe 43 point sammen for 26 kampe. Med 54 point har SSC Napoli for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i Serie A.

Lazio har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til SSC Napoli i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Lazio oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Lazio præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er SSC Napoli ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v SSC Napoli.

  • Lazio har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Lazio i 5 af de seneste 6 kampe
  • SSC Napoli scorede i 29 af deres seneste 31 udekampe
  • SSC Napoli vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Lazio har scoret imod i 18 af de senest 20 kampe mod SSC Napoli
  • Lazio har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod SSC Napoli
  • I 8 ud af 10 seneste Lazio kampe mod SSC Napoli var antallet af mål over 2.5
  • Lazio har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod SSC Napoli
  • I 6 ud af 7 seneste Lazio hjemmekampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 3.5

Form Lazio mod SSC Napoli

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Lazio, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-1 mod FC Porto, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Udinese. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod FC Porto.

SSC Napoli drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for SSC Napoli, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Barcelona, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Cagliari, før de desværre tabte med 2-4 til Barcelona.

Lazio vs SSC Napoli – Seneste nyt Manuel Lazzari og Francesco Acerbi burde være de eneste spillere, som ikke er til rådighed for Lazio, når de skal i aktion mod SSC Napoli. Manuel Lazzari og Francesco Acerbi er alle ude af truppen, som Lazio tager imod SSC Napoli med på Stadio Olimpico, Rome. SSC Napoli ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Lazio. Stanislav Lobotka, Matteo Politano og Hirving Lozano er alle blandt de 3 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med SSC Napoli, når de drager til Stadio Olimpico, Rome.

Lazio v SSC Napoli Indbyrdes historik

SSC Napoli vandt de seneste to kampe mod Lazio i Serie A med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 5-2. Bookmakerne har Lazio som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Lazio35% chance for at banke SSC Napoli. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod SSC Napoli udbetaler 2.38 i gevinst på oddset for en sejr. Lazio møder SSC Napoli med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Lazio og SSC Napoli. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Lazio og SSC Napoli hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Der var over 3.5 mål i 8 times af de foregående 10 encounters kampe mellem disse to. Lazio opererer med et snit på 1 goal mål i disse dueller, mens SSC Napoli ligger på 2.7 goals i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 times gange undervejs.

Topscorer i form

Hold øje med Ciro Immobile, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Lazio, mens sæsontotalen læser 19 kasser lige nu.

Lorenzo Insigne har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for SSC Napoli, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.