Lazio mod Venezia i Serie A runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Lazio er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Stadio Olimpico, Rome den kommende mandag. Gæsterne fra Venezia ankommer ikke med en formkurve i Serie A, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Lazio lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Serie A med 46 point for deres første 28 kampe. Differencen til Venezia er 24 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 27 kampe.

Venezia går ind til kampen mod Lazio den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iSerie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Lazio har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 9 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Hvad målscoring angår, er Venezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v Venezia.

 • Lazio har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste hjemmekampe
 • Lazio scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Lazio har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Lazio i 4 af de seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Venezia i de seneste 16 kampe
 • Venezia har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Venezia har spillet, har begge hold scoret
 • Venezia scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Venezia tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Lazio har har ikke tabt i de 4 seneste kampe i træk mod Venezia
 • I 3 ud af 4 seneste Lazio kampe mod Venezia var antallet af mål over 3.5
 • I 3 af de seneste 4 kampe Lazio har spillet mod Venezia har begge hold scoret
 • I 3 ud af 4 seneste Lazio kampe mod Venezia var antallet af mål over 2.5
 • Lazio har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Venezia

Form Lazio mod Venezia

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Lazio har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Porto sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod SSC Napoli fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Cagliari blev nedlagt med 3-0.

Venezia fortsat skidt kørende.

Venezia har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Genoa, hvorefter de mod Verona tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Sassuolo, der vandt 1-4.

Manuel Lazzari og Francesco Acerbi burde være de eneste spillere, som ikke er til rådighed for Lazio, når de skal i aktion mod Venezia. Manuel Lazzari og Francesco Acerbi er blandt de 2 spillere, som mangler for Lazio på mandag.

Lazio v Venezia Indbyrdes historik

Lazio sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i diciembre 2021 i Serie A. Lazio møder Venezia med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 5 kampe mellem Lazio og Venezia. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Lazio og Venezia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ciro Immobile. Han har vist flaget for Lazio med 20 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Venezia har til gengæld forhåbninger om, at Thomas Henry kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.