Lecce mod Cagliari – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lecce skal op imod Cagliari på Stadio Via del Mare på lørdag i en spændende Serie A duel.

Lecce er nummer 13 i tabellen med 20 point efter 18 kampe, mens Cagliari rangerer som nummer 18 med 14 point efter 18 kampe.

Cagliari fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Lecce bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Lecce ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Cagliari er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Cagliari præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Lecce er noteret for fire sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Serie A i denne sæson. Lecce indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Cagliari har indtil videre præsteret tre sejre og fem uafgjorte samt ti nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Der er scoret imod Lecce i de seneste 14 kampe
  • Lecce har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Lecce har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Lecce har spillet, har begge hold scoret
  • Lecce scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Cagliari i 15 af de seneste 17 kampe
  • 9 af Cagliari’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Cagliari var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 7 af Cagliari’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Cagliari i 10 af de seneste 11 udekampe

Form Lecce mod Cagliari

Lecce har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Frosinone. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Inter, siden 1-0 mod Atalanta. Lecce har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Stadio Via del Mare. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede ti mål.

Bare ét point forhindrer Cagliari i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Verona, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Empoli. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AC Milan, som satte sig igennem med 4-1. Cagliari vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Serie A, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv fire.

Lecce opnåede syv point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede syv og lukkede fem mål ind. Cagliari sikrede sig en sejre fra fire scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Lecce vs Cagliari – Seneste nyt

Lecce kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Cagliari. Lameck Banda får en fridag fra Lecce-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Kastriot Dermaku og Pontus Almqvist er blandt de to spillere, som mangler for Lecce den kommende lørdag.

I værste fald må Cagliari finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Serie A. Blandt de fraværende spillere i Cagliari-truppen, er Mateusz Wieteska i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Eldor Shomurodov, Alessandro Di Pardo, Leonardo Pavoletti og Marko Rog bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cagliari, når de drager til Stadio Via del Mare.

Lecce mod Cagliari – indbyrdes historik

Lecce har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Cagliari. Hverken Lecce eller Cagliari formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Serie A. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Lecce vandt tre af deres foregående ti kampe mod Cagliari, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Cagliari og Lecce.

Lecce mod Cagliari Spiltips

Roberto Piccoli har været den bedste målskytte i Serie A for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Lecce satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Cagliari kigger til gengæld mod Leonardo Pavoletti i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Serie A.

Lecce høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Cagliari sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Lecce holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Cagliari præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Lecce præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Cagliari landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lecces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.