Leeds håber på lysere tider mod West Ham

Rampelyset er på både Leeds og West Ham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Elland Road den kommende lørdag. Leeds sluttede sidste sæson som nummer 9 med 59 point, og de tager imod West Ham i runde 6 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 6 i Premier League med 65 point.

Leeds lægger beslag på placeringen som nummer 17 i Premier League med 3 point for deres første 5 kampe. Differencen til West Ham er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 5 kampe.

Bookmakerne giver Leeds 36% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 2.75 på oddset for sejr til Leeds, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. En væddemål på en udesejr til West Ham betaler dig pengene 2.48 gange igen på oddset.

Leeds går ind til kampen mod West Ham på lørdag med håbet om som minimum at hale ind på The Hammers i stillingen i Premier League. Den nuværende afstand skulle helst ikke blive større, set fra hjemmeholdets synspunkt.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds vs West Ham.

  • Leeds ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 2.5.
  • West Ham ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 6 of 8 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Leeds vs West Ham

Leeds fortsat skidt kørende.

Leeds er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Leeds præsterede en 1-1 uafgjort mod Burnley, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod Liverpool, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Newcastle.

The Irons håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for West Ham igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at West Ham præsterede en 0-0 uafgjort mod Southampton, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Dinamo Zagreb i Europa League, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod Manchester United.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter West Ham stadig af en smule mere værdi på oddset end Leeds. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.75, hvorimod udesejren giver 2.48 på oddset.

Leeds v West Ham Indbyrdes historik

West Ham vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på London Stadium i marts 2021 i Premier League. Leeds går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 4-2-3 for deres seneste 9 kampe i Premier League. Af de seneste 9 kampe mellem Leeds og West Ham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raphinha. Han har vist flaget for Leeds med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Hammers har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.