Leeds mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds tager imod Arsenal på Elland Road i runde 11 den kommende søndag i Premier League.

The Gunners nyder udsigten fra toppen af tabellen med 24 point for 9 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Leeds ligger placeret som nummer 14 i Premier League med 9 point oven på 8 afviklede kampe.

Arsenal er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Elland Road Premier League.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

The Gunners kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 11 scoringer imod, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 3 gange.

Leeds har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Arsenal kigger på 8 sejre, samt 0 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Arsenal.

  • Leeds har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 kampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Leeds scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Leeds scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Arsenal vandt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 17 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Arsenal vandt 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret

Form Leeds mod Arsenal

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 5-2 af Brentford, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Aston Villa. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Crystal Palace, som satte sig igennem med 2-1. Leeds vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 7 og lukkede 6 mål ind.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Bodø/Glimt nedlagt 3-0, hvorpå Liverpool blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Bodø/Glimt, der blev slået med 0-1. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Leeds vs Arsenal – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Arsenal.

Junior Firpo, Leo Hjelde, Adam Forshaw og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Arsenal med på Elland Road.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Leeds. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oleksandr Zinchenko, Emile Smith Rowe og Mohamed Elneny, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Leeds. Med sejre på 2-1 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Leeds ser Arsenal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Arsenal synes at have et godt øje til Leeds, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.56 på Arsenal til at vinde igen.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes Premier League opgør mellem Leeds og Arsenal blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i 8 af de seneste 10 kampe mellem Leeds og Arsenal.

Leeds mod Arsenal Spiltips

Luis Sinisterra fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for Leeds. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Gabriel Jesus i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Arsenal.

Leeds vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt 8 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Leeds har set 6 af deres seneste 10 kampe i Elland Road gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 7 Arsenals seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Leeds formåede at score 1.2 mål i snit, hvorimod Arsenal snittede 2.7 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 8 gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Leedss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.