Kaptajnløse Aston Villa får problemer på Elland Road hos Leeds

Fra deres lune placering i midten af tabellen har både Leeds og Aston Villa mulighed for at konsolidere sig yderligere, når de mødes i Premier League. Leeds er placeret som nummer 10 i tabellen med 35 point efter 25 kampe. Aston Villa indtager en 8. plads i stillingen med 36 point.

Aston Villa er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leeds, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag.

Leeds drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Leeds igennem de seneste ugers kampe. I Leeds’ 3 seneste kampe har de været ude for et 4-2 nederlag mod Arsenal, hvorpå fulgte et 1-0 nederlag mod Wolves for senest at smadre Southampton 3-0.

En formkurve, der på hjemmebane siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Leeds har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på lørdag.

The Villans fortsat skidt kørende.

The Villans går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe sikrede Aston Villa sig en 1-0 sejr mod Arsenal, hvorefter de spillede 0-0 mod Brighton for senest at lide et 2-1 nederlag mod Leicester.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Aston Villa i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på lørdag, skal de finde noget ekstra frem.

Leeds vs Aston Villa h2h

The Villans trak det korteste strå, da Leeds vandt en 3-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Aston Villa noterede sig i den omvendte kamp. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Leeds vandt 40%, mens The Villans vandt 30% af deres seneste 10 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 4-3-3 for den seneste halve snes indbyrdes opgør.

  • I 5 of 7 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Leeds United har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Aston Villa har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 3.5.