Leeds med åbenlys fordel mod Brentford

Leeds tager imod Brentford på Elland Road i runde 15 på søndag i Premier League.

Leeds lægger beslag på placeringen som nummer 15 i Premier League med 15 point for deres første 14 kampe. Differencen til Brentford er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 14 kampe.

De går ind til kampen på Elland Road som favoritter, og Leeds har udsigt til at overhale Brentford i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Leeds ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 7 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Brentford.

  • Leeds er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Brentford ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Leeds mod Brentford

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Brentford har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Tottenham, hvorefter de opnåede 0-0 mod Brighton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Crystal Palace.

Brentford drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Brentford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Newcastle, før de sejrede 1-0 mod Everton. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Tottenham.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Leeds er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Brentford giver dig netop nu 3.55 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 28% chance for at slå Leeds. Ønsker du at placere dine indsatser på Leeds, kan de spilles til 2.05 på oddset.

Leeds v Brentford Indbyrdes historik

Som nyt hold i Premier League er det således første gang, at Brentford møder Leeds på dette niveau.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Leeds og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Elland Road.

Manden med målnæsen

Hold øje med Raphinha når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Leeds, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Ivan Toney har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.