Leeds mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds tager på søndag imod Brentford i Premier League på Elland Road.

Brentford er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Elland Road Premier League.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Brentford har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Leeds er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Brentford kigger på syv sejre, samt otte uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Brentford tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Brentford.

  • I 11 af de seneste 13 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Leeds’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 21 kampe
  • I de seneste 7 Leeds hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • 6 af Brentford’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Leeds mod Brentford

Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Cardiff sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod Aston Villa fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Cardiff blev nedlagt med 5-2. Leeds har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Elland Road. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede ni og indkasserede 12 mål.

Brentford har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Liverpool med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod West Ham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Bournemouth. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede syv mål.

Leeds vs Brentford – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende søndag. Tyler Adams får en fridag fra Leeds-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er blandt de fire spillere, som mangler for Leeds den kommende søndag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Leeds.

Det er navne som Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 5-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Leeds vandt tre af deres foregående ti kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Leeds og Brentford blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Leeds og Brentford.

Leeds mod Brentford Spiltips

Det er en stærk sæson Ivan Toney har gang i med foreløbig 13 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Brentford.

Leeds vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Brentford vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brentfords seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Leeds præsterede et gennemsnit på 2.01 mål, mens Brentford snittede 2.67 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Leedss forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på to mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.