Leeds mod Burnley i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Leeds byder velkommen til Burnley i Premier League den kommende søndag på Elland Road.

Efter 18 kampe afviklet er Leeds placeret nummer 16 i stillingen med 16 point. Der er 5 points forskel til Burnley, der som nummer 18 har samlet 11 point sammen.

Både Leeds og Burnley har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Leeds ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Clarets ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Burnley.

  • Leeds scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds tabte deres seneste 3 kampe
  • Leeds har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Leeds har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Burnley
  • Leeds har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Burnley

Form Leeds mod Burnley

Leeds fortsætter skuffende resultater.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Chelsea, før Manchester City satte sig igennem med 7-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 4-1.

The Clarets drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Newcastle, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod West Ham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester United, som satte sig igennem med 3-1.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Leeds 47% chance for at tage tre point mod Burnley. Det svarer til, at man får 2.15 på oddset for sejr til Leeds, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Burnley betaler dig pengene 3.35 gange igen på oddset.

Leeds v Burnley Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Leeds senest mødte The Clarets på Turf Moor. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Leeds møder Burnley med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leeds og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Elland Road i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Raphinha når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Leeds, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Maxwel Cornet har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for The Clarets, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.