Leeds revanchere sig mod skadesplagede Crystal Palace

Leeds vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Crystal Palace på mandag. Leeds ligger nummer 11 i stillingen med 29 point efter 21 kampe. På samme pointtal efter 22 kampe finder man Crystal Palace på en placering som nummer 13.

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Leeds går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret på hjemmebane i Premier League. I deres seneste tre kampe Leeds sikrede sig en 2-1 sejr mod Newcastle, før de vandt en 3-1 sejr mod Leicester for så senest at lide et 2-1 nederlag mod Everton.

Leeds har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden november på Elland Road. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Crystal Palace drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige for The Eagles i de seneste runder af Premier League. Crystal Palace led et 3-2 hjemmenederlag mod West Ham, inden de sikrede sig en 1-0 sejr mod Wolves, før de vandt 2-1 mod Newcastle.

The Eagles har på udebane noteret sig 5 point ud af 18 mulige siden december. En form, som giver Leeds en tro på, at point er indenfor rækkevidde på mandag.

Leeds vs Crystal Palace h2h

Crystal Palace havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i november 2020 i Premier League. Leeds går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 0-0-1 for deres seneste ene kamp i Premier League.

  • I 9 of 11 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds United har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Leeds United har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 3 seneste Leeds United kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Crystal Palace har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 3.5.