Leeds skal sætte sig igennem på Elland Road mod Palace

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Leeds byder The Eagles op til dans på tirsdag på Elland Road stadion. Efter 13 kampe afviklet er Leeds placeret nummer 17 i stillingen med 12 point. Der er 4 points forskel til Crystal Palace, der som nummer 11 har samlet 16 point sammen. The Eagles er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leeds, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. Når det kommer til mål, er Leeds ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. The Eagles kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Crystal Palace.

  • Leeds ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Leeds mod Crystal Palace

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Leeds går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Leeds har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Leicester blev det 1-1, hvorefter Tottenham viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Brighton.

Crystal Palace drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Crystal Palace, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Wolves satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 3-3 mod Burnley. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Aston Villa.

Leeds v Crystal Palace Indbyrdes historik

The Eagles tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leeds noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Eagles sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Bookmakerne har Leeds som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leeds42% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod The Eagles udbetaler 3.00 i gevinst på oddset for en sejr. Leeds møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-1 for deres seneste 2 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leeds og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på Elland Road i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Raphinha når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Leeds, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.