Leeds mod Everton i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Leeds byder velkommen til Everton i Premier League på lørdag på Elland Road. Leeds sluttede sidste sæson som nummer 9 med 59 point, og de tager imod Everton i runde 2 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af på en plads som 9 med 59 point.

Leeds håber at komme på tavlen i anden runde af Premier League, efter at en uheldig åbning efterlod dem tomhændede. Leeds kommer ind til sæsonen med det klare mål at gentage sidste sæsons placering i den bedste halvdel. Der var tilfredshed at spore hos Everton , eftersom de formåede at åbne den nye sæson med tre point til i stillingen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds vs Everton.

  • Leeds er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Leeds har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Leeds har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Everton kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Leeds vs Everton

Leeds med en elendig start

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Leeds i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Southampton, en 3-1 sejr mod West Brom og senest et 5-1 nederlag mod Manchester United.

Everton tilfreds med sæsonåbning

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Everton i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Wolves, et 5-0 nederlag mod Manchester City og senest en 3-1 sejr mod Southampton.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Everton som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 2.23, mens en udesejr kaster odds 3.20 af sig.

Leeds v Everton Indbyrdes historik

Leeds tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Everton noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Leeds sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Leeds møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Leeds og Everton bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Luke Ayling. Han er topscorer for Leeds med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Everton krydser til gengæld fingre for, at Dominic Calvert-Lewin kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.