Leeds mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds har fordel af hjemmebane på Elland Road, når Everton kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 12 pladser.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Everton præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Everton.

  • Der er scoret imod Leeds i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • Leeds har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Leeds vandt deres seneste 4 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 kampe
  • Leeds scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Everton i 25 af de seneste 27 udekampe
  • Everton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 9 af de seneste 10 kampe
  • Everton har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret

Form Leeds mod Everton

I deres seneste tre kampe formåede Leeds først at banke Chelsea med 3-0. Herefter nedlagde de også Barnsley med 3-1, inden stimen stoppede mod Brighton, der vandt en 1-0 sejr.Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start.Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 10 mål ind.

Everton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Nottingham F., før de nedlage Fleetwood med 0-1. Mod Brentford blev der delt i porten i en 1-1 kamp.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Everton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 5.

Leeds vs Everton – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Everton.

Patrick Bamford, Junior Firpo, Luke Ayling og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Everton med på Elland Road.

Everton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 4 har skavanker af varierende art.Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Allan i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mason Holgate, Abdoulaye Doucouré, Ben Godfrey, Yerry Mina, André Gomes, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Elland Road.

Leeds mod Everton – indbyrdes historik

Leeds har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Everton.I det seneste opgør mellem disse to løb The Toffees med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag.Everton synes at have et godt øje til Leeds, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.50 på Everton til at vinde igen.

Rodrigo har været stærk for Leeds i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Michael Keane kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Leeds var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Everton sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag.Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Leeds. Begge scorede også i 6 af de seneste 10 udekampe for Everton.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Leeds præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Everton landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Leedss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.