Leeds mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Leeds tørner sammen med rivaler Fulham i et derby Premier League på søndag på Elland Road.

Leeds er nummer 16 i tabellen med 9 point efter 10 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 9 med 15 point efter 11 kampe.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Leeds har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Fulham kigger på 4 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Fulham.

  • Der er scoret imod Leeds i 12 af de seneste 14 kampe
  • Leeds har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Leeds scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 3 hjemmekampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 10 af de seneste 12 udekampe

Form Leeds mod Fulham

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Crystal Palace, før Arsenal satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 2-0. Leeds lever indtil videre op til forventningerne om, at de skal være glade for bare at undslippe nedrykning i denne sæson. Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 4 mål ind.

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod West Ham, hvorefter de opnåede 2-2 mod Bournemouth. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Aston Villa. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fulham kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fulham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

Fulham noterede sig 7 point efter 2 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 6 mål, men indkasserede også 2 selv.

Leeds vs Fulham – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Fulham.

Pascal Struijk, Leo Hjelde, Adam Forshaw og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Fulham med på Elland Road.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Leeds.

Det er navne som Layvin Kurzawa, Kenny Tete og Manor Solomon, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Fulham – indbyrdes historik

Leeds ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-3 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Fulham. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Leeds vandt 3 opgør, mens Fulham sejrede 2 gange. En hjemmesejr giver odds 2.05 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.65.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 8 kampe mellem Leeds og Fulham.

Leeds mod Fulham Spiltips

Hold godt øje med Luis Sinisterra, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Leeds. For gæsterne præsterede Aleksandar Mitrovic 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Leeds vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Fulham vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. Leeds har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Elland Road, da de kun noterede sig 1 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Leeds præsterede et gennemsnit på 1.38 mål, mens Fulham snittede 1.26 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Leedss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af de 10 seneste kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.7mål pr. kamp i denne serie.