Liverpool skal rejse sig fra CL-skuffelsen mod Leeds

Begge parters placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Leeds på Elland Road har besøg af Liverpool. Leeds indtager en 10. plads med 45 point efter 31 kampe. The Reds har 52 point og er på en 6. plads i tabellen.

Leeds i forrygende form.

Leeds går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 3 sejre i de seneste 6 kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Leeds vandt 2-1 mod Fulham, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod Sheffield United for senest at agere den ene part i en 2-1 sejr mod Manchester City.

Leeds kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste hjemmekamp en stor mundfuld for Leeds.

Liverpool udvider sejrsstimen.

The Reds går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først The Reds et 3-1 nederlag mod Real Madrid i Champions League, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Aston Villa, mens de i den seneste kamp sluttede med en 0-0 uafgjort mod Real Madrid i Champions League.

Liverpool har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende mandag.

Leeds vs The Reds h2h

Head-2-Head

Målfest noget nær garanteret

Den seneste kamp i Premier League mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da Liverpool vandt 4-3 mod Liverpool. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Man kan konstatere, at The Reds på det seneste har været i stand til at “læse” Leeds godt med en 6-2-2 historik i Premier League før denne kamp.

  • Leeds United har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds United er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 seneste Leeds United kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • I 5 of 7 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Leeds giver 4.75 for en sejr, uafgjort betaler 4.50 retur, mens Liverpool giver 1.67 på oddset.