Leeds mod Liverpool i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når The Reds den kommende søndag møder Leeds. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op. Det er sidste sæsons nummer 9 med med 59 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 3 i denne runde 4 i Premier League. 

Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 69 point. Leeds indtager en plads som nummer 15 i tabellen med 2 point efter 3 kampe. På de 3 runder Liverpool har afviklet, har de indsamlet 7 point og ligger nummer 5 i stillingen. 

Bookmakerne giver Leeds 21% chance for at tage tre point mod Liverpool. Det svarer til, at man får 4.70 på oddset for sejr til Leeds, mens aufgjort giver 4.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til Liverpool betaler dig pengene 1.66 gange igen på oddset. Det er top mod bund i Premier League og Liverpool vil være opsatte på at lade Leeds smage forskellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds vs Liverpool.

  • Leeds ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 13 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 7 af 8 kampe.

Form Leeds vs Liverpool

Leeds drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Leeds igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Leeds præsterede en 2-2 uafgjort mod Everton, hvorefter de noterede en 3-0 sejr mod Crewe, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Burnley.

Liverpool fortsætter pointhøsten.

Liverpool vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Reds præsterede en 3-0 sejr mod Norwich, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Burnley, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Chelsea.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker Liverpool til at have en god chance for endnu en sejr mod Leeds.

Leeds v Liverpool Indbyrdes historik

Sidste gang Leeds spillede imod The Reds var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Elland Road sluttede 1-1. Leeds møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Leeds og Liverpool var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raphinha. Han har vist flaget for Leeds med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. 

Liverpool har til gengæld forhåbninger om, at Mohamed Salah kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.