Leeds mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City gæster Elland Road den kommende onsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Leeds.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 32 point sammen på deres første 14 kampe. Leeds er 15 point efter i stillingen med 14 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 15 i stillingen.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Manchester City udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 9 scoringer, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Leeds har vundet 4 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe i denne sæson i Premier League. Leeds har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Manchester City kigger på 10 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Manchester City.

  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 21 kampe
  • Leeds har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Manchester City udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • Manchester City har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 Manchester City udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 5 Manchester City udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Leeds mod Manchester City

Leeds har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-3 sejr over Bournemouth. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Wolverhampton, siden 4-3 mod Tottenham. Leeds lever indtil videre op til forventningerne om, at de skal være glade for bare at undslippe nedrykning i denne sæson. Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 10 og lukkede 8 mål ind.

Manchester City har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Chelsea med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Brentford. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Liverpool. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 10 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

Leeds vs Manchester City – Seneste nyt

Leeds kan i værste fald risikere at have hele 10 spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Tyler Adams får en fridag fra Leeds-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jack Harrison, Rodrigo, Liam Cooper, Crysencio Summerville, Diego Llorente, Patrick Bamford, Illan Meslier, Mateusz Klich, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er blandt de 10 spillere, som mangler for Leeds på onsdag.

Manchester City ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Leeds på Elland Road.

Julián Álvarez rejser ikke med Manchester City til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Leeds mod Manchester City – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Manchester City deres seneste opgør mod Leeds, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 4-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 7-0. Manchester City besejrede Leeds 4-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.30 på en ny sejr til førstnævnte.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Leeds og Manchester City blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Leeds og Manchester City. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Leeds mod Manchester City Spiltips

Rodrigo har 5 mål i seks Premier League kampe for Leeds, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Braut Haaland, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Leeds vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 5 sluttede remis. De tabte desuden 1 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 3 af Manchester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Leeds præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Manchester City snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Leedss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.