Leeds mod Norwich i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Leeds tager imod Norwich på Elland Road i runde 29 den kommende søndag i Premier League.

Leeds er placeret som nummer 16 i tabellen med 23 point efter 28 kampe. Norwich ligger på en placering som nummer 20 i stillingen med 17 point ovenpå deres 28 opgør.

Norwich går ind til kampen mod Leeds på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Leeds ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 28 mål imod, et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Norwich vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål i e kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Norwich.

  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 14 kampe
  • Leeds har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Leeds tabte deres seneste 5 kampe
  • Leeds scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Leeds ikke scoret i deres seneste 3 kampe
  • Norwich tabte deres seneste 5 kampe
  • Norwich har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Norwich i de seneste 6 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Norwich har spillet, har begge hold scoret

Form Leeds mod Norwich

Leeds i miserabel form.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Tottenham, før Leicester satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 3-0.

Norwich er igen havnet i problemer.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Liverpool, før Brentford satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chelsea, der satte sig igennem med 1-3.

Leeds v Norwich Indbyrdes historik

Leeds sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i octubre 2021 i Premier League. Leeds møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leeds og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Elland Road i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raphinha. Han har vist flaget for Leeds med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer. 

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.