Leeds mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds skal op imod Nottingham Forest på Elland Road på mandag i en spændende Premier League duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 4 point og -10 pladser.

Leeds fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. Nottingham Forest bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 4 gange i deres seneste 3 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Leeds er noteret for 2 sejre, spillet 2 uafgjorte og tabt 2 kampe i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forest kigger på 1 sejre, 1 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Nottingham Forest.

  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Leeds scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 9 af de seneste 11 kampe
  • Nottingham F. tabte deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 5 af de seneste 6 udekampe

Form Leeds mod Nottingham Forest

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Brighton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brentford, som satte sig igennem med 5-2.Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start.Leeds vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 7 og lukkede 10 mål ind.

Nottingham Forest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Tottenham, før Manchester City satte sig igennem med 6-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bournemouth, der satte sig igennem med 2-3.Nottingham Forest vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 2 nederlag af sig. De lukkede 9 mål ind og scorede selv 1.

Leeds vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Nottingham Forest.

Rasmus Nissen, Rodrigo, Junior Firpo og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Nottingham Forest med på Elland Road.

Nottingham Forest ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende mandag møder Leeds.

Det er navne som Orel Mangala, Moussa Niakhaté og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Leeds vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.85 i skrivende stund.

Brennan Johnson virker til at være i anstændig form for Nottingham Forest, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Leeds, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Rodrigo, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Leeds. Begge scorede også i 1 af de seneste 10 udekampe for Nottingham Forest.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Leedss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Nottingham Forest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.