Leeds mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Leeds tørner sammen med rivaler Nottingham Forrest i et derby Premier League på tirsdag på Elland Road.

Leeds er nummer 16 i tabellen med 26 point efter 28 kampe, mens Nottingham Forrest rangerer som nummer 14 med 27 point efter 28 kampe.

Leeds fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på tirsdag. Nottingham Forrest bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forrest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Leeds har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Nottingham Forrest.

  • Der er scoret imod Leeds i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Leeds scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 5 af Leeds’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Nottingham Forrest har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Nottingham Forrest tabte deres seneste 4 udekampe

Form Leeds mod Nottingham Forrest

Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Brighton, før de sejrede 2-4 mod Wolverhampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-1 nederlag mod Arsenal. Leeds var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig ni.

Bare ét point forhindrer Nottingham Forrest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-2 mod Tottenham og Newcastle. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Wolverhampton. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv tre.

Leeds vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Nottingham Forrest. Tyler Adams får en fridag fra Leeds-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Nottingham Forrest med på Elland Road.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Elland Road.

Leeds mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Leeds vandt to af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Leeds mod Nottingham Forrest Spiltips

Hold godt øje med Rasmus Kristensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Leeds. For gæsterne præsterede Brennan Johnson tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Leeds vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Nottingham Forrest præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Leeds formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Elland Road.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Leedss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.