Southampton på pointjagt mod svingende Leeds

Fra deres lune placering i midten af tabellen har både Leeds og Southampton mulighed for at konsolidere sig yderligere, når de mødes i Premier League. Leeds indtager pladsen som nummer 12 i Premier League med 32 point efter 24 kampe. Southampton er 2 point bagefter som nummer 13 for 24 kampe.

Leeds er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Southampton, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende tirsdag.

false

Leeds drømmer om mere.

Leeds har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe tilspillede Leeds sig en en 2-0 sejr over Crystal Palace, hvorefter de led et 4-2 nederlag mod Arsenal for senest at lide et 1-0 nederlag mod Wolves.

Leeds har hjemme bare formået at tage 9 point ud af 18 mulige siden december på Elland Road. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Southampton drømmer om at stoppe ringe stime.

Southampton er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres seneste tre kampe Southampton sikrede sig en komfortabel 2-0 udesejr over Wolves i FA Cup, før de led et 2-1 nederlag mod samme Wolves i ligaen for så senest at præstere en 1-1 uafgjort mod Chelsea .

Southampton kan risikere en afklapsning på tirsdag, deres sølle 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

Leeds vs Southampton h2h

Southampton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i januar 2004 i England Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 8 kampe mellem Leeds og Southampton. Begge hold scorede mål 3 gange i deres seneste 10 møder. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 3 sejre i de seneste 8 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.