Med Bale i hopla jagter Tottenham fjerdepladsen mod Leeds

Begge parter går ind til kampen på lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Leeds indtager pladsen som nummer 11 i Premier League med 47 point efter 34 kampe. Tottenham er 9 point foran som nummer 6 for 34 kampe.

Tottenham lurer på overraskelsen mod Leeds på lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Leeds inde i god stime.

Sidste gang Leeds var i aktion, måtte de finde sig i at få stoppet deres gode serie i Premier League. Den senere tids resultater indikerer dog, at der sandsynligvis blot var tale om et mindre dyk i formen. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Leeds delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Liverpool, hvorefter de noterede en 0-0 uafgjort mod Manchester United for senest at agere den ene part i et 2-0 nederlag mod Brighton.

Leeds har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på lørdag.

Tottenham vanskelige at nedbryde.

Tottenham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Spurs en 2-1 sejr mod Southampton, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Manchester City, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 4-0 sejr mod Sheffield United.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Tottenham i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende lørdag, skal de finde noget ekstra frem.

Leeds vs Tottenham h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Leeds formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Tottenham i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 3-0 og 1-0 sejre. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i Premier League sætter Spurs næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Leeds.

  • Leeds United ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds United er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Tottenham Hotspur er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Tottenham Hotspur er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 12 af 14 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Leeds giver 3.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens Tottenham giver 1.95 på oddset.