Leeds mod Tottenham i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Leeds og Tottenham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Elland Road på lørdag.

Leeds lægger beslag på placeringen som nummer 15 i Premier League med 23 point for deres første 25 kampe. Differencen til Tottenham er 16 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 24 kampe.

Både Leeds og Tottenham har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Leeds ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 34 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 3.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Tottenham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Tottenham.

 • Der er scoret imod Leeds i de seneste 10 kampe
 • Leeds scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Leeds har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
 • Leeds har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Tottenham i 12 af de seneste 14 kampe
 • Tottenham tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Tottenham har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Leeds har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Tottenham
 • I 9 ud af 11 seneste Leeds kampe mod Tottenham var antallet af mål over 2.5
 • I 8 ud af 10 seneste Leeds kampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5
 • Leeds har har ikke vundet i 7 af 8 seneste kampe mod Tottenham
 • Leeds har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod Tottenham

Form Leeds mod Tottenham

Leeds fortsat skidt kørende.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Everton, før Manchester United satte sig igennem med 4-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 6-0.

Tottenham drømmer om at stoppe ringe stime.

Tottenham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Wolves tabte de 0-2, hvorefter de vandt 2-3 over Manchester City. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Burnley.

Leeds v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2021 i Premier League. Leeds møder Tottenham med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Leeds og Tottenham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Leeds og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Elland Road.

Formstærk måltyv

Hold øje med Raphinha når du søger en målmager, Han har været på pletten for Leeds med en sæsontotal, der læser 9 kasser lige nu.

Harry Kane har stået det rette sted fem gange i seks kampe for Tottenham, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.