Leeds mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds skal op imod West Ham på Elland Road på onsdag i en spændende Premier League duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 2 point og 3 pladser.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Leeds har vundet 4 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe i denne sæson i Premier League.

West Ham kigger på 4 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. West Ham led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v West Ham.

  • Der er scoret imod Leeds i 22 af de seneste 24 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Leeds’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 Leeds hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 4 af West Ham’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål

Form Leeds mod West Ham

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-3 og 1-3 mod Tottenham og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Newcastle. Leeds har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Elland Road. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 8 og indkasserede 11 mål.

West Ham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Leicester, før Arsenal satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 0-2. West Ham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 9 og scorede 3 mål.

Leeds opnåede 8 point for deres seneste 4 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 2 sejre, scorede 9 og lukkede 7 mål ind. West Ham sikrede sig 2 sejre fra 5 scorede mål og 3 indkasserede i deres seneste 5 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 7 point til kontoen.

Leeds vs West Ham – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod West Ham. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er blandt de 3 spillere, som mangler for Leeds den kommende onsdag.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod West Ham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Leeds med de tre point i en 2-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Leeds plejer at nyde at møde West Ham, med 5 sejre i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.72.

West Ham scorede i deres seneste 4 opgør mod Leeds i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i 4 af de foregående 10 opgør mellem West Ham og Leeds.

Leeds mod West Ham Spiltips

Rodrigo har 5 mål i seks Premier League kampe for Leeds, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod West Ham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Said Benrahma, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Leeds vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra West Ham vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af West Hams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Leeds præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens West Ham landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Leedss forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.