Leeds vs Brighton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Premier League kampen på Leeds’s stadion den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Leeds og gæsterne fra Brighton.

Leeds er nummer 17 i tabellen med 22 point efter 25 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 8 med 38 point efter 23 kampe.

Når det kommer til mål, er Leeds ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Leeds er noteret for fem sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson.

Brighton kigger på 11 sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League. Brighton tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Brighton.

  • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 23 kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 8 af Leeds’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Leeds har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • I de seneste 10 udekampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brighton i de seneste 13 udekampe
  • 9 af Brighton’s seneste 10 udekampe havde over 3.5 mål
  • 12 af Brighton’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • Brighton scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe

Form Leeds mod Brighton

Leeds har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Southampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Fulham, siden 1-0 mod Chelsea. Leeds vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede ti mål ind.

Brighton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Fulham. De svarede stærkt igen mod Stoke, som blev slået 0-1, før de sejrede 4-0 over West Ham. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Brighton noterede sig 22 point efter syv sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 22 mål, men indkasserede også seks selv.

Leeds vs Brighton – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brighton den kommende lørdag. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Brighton med på Leeds’s stadion.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexis Mac Allister og Jakub Moder, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Leeds’s stadion.

Leeds mod Brighton – indbyrdes historik

Leeds har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Brighton. I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Leeds vandt en af deres foregående ti kampe mod Brighton, mens sidstnævnte vandt syv af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Leeds og Brighton blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Leeds og Brighton.

Leeds mod Brighton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Junior Firpo ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Solly March kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Leeds høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt en nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Leeds holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Brighton præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Leedss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.