Leeds vs Crystal Palace – Optakt, bedste Odds og gode tips

Leeds har fordel af hjemmebane på Elland Road, når Crystal Palace kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Leeds har vundet syv sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace kigger på syv sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Crystal Palace.

  • Der er scoret imod Leeds i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Leeds scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Leeds’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 13 kampe
  • 14 af Crystal Palace’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Leeds mod Crystal Palace

Leeds har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolverhampton med 2-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Nottingham Forrest. Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredesyv og lukkede syv mål ind.

Crystal Palace har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Brighton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-1 til Arsenal, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Leicester. Crystal Palace vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede ti mål ind og scorede selv tre.

Leeds vs Crystal Palace – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Crystal Palace den kommende søndag. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Crystal Palace med på Elland Road.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Leeds. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Elland Road.

Leeds mod Crystal Palace – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Leeds vandt fire af deres foregående ti kampe mod Crystal Palace, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Leeds og Crystal Palace.

Leeds mod Crystal Palace Spiltips

Jack Harrison har været stærk for Leeds i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Crystal Palace håber, at Jeffrey Schlupp kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Leeds høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Crystal Palaces seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Leeds præsterede et gennemsnit på en mål, mens Crystal Palace snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Leedss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe.