Leeds vs Manchester United – Spilfiduser, Optakt og Odds

Leeds tager på hjemmebanen Elland Road imod Manchester United, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

På en tredjeplads i tabellen har Manchester United opnået 43 point på de første 22 afviklede runder. Leeds samlede 19 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 16 i Premier League stillingen af sig.

Leeds ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.5 mål i deres seneste ti landskampe. Leedsscorede beskedne 15 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur to gange.

Manchester United har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Leeds har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United har indtil videre præsteret 13 sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Manchester United scorede mindst én gang i deres 13 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Manchester United.

  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i 18 af de seneste 20 kampe
  • 8 af Leeds’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leeds i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Manchester United vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • Manchester United har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Manchester United var i vandt 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Leeds mod Manchester United

De seneste tre kampe har for Leeds givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Accrington med 1-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Nottingham Forrest. Deres seneste opgør, mod Manchester United, indbragte et point i en2-2 kamp. Leeds præsterede kun én sølle sejr på Elland Road af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede ni mål og lukkede 12 ind.

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-1 over Nottingham Forest samt Crystal Palace. Serien blev dog bremset mod Leeds i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Manchester United vandt fem af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede ti og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte 16 point.

Leeds vs Manchester United – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Manchester United. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Manchester United med på Elland Road.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Manchester United – indbyrdes historik

Leeds har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Manchester United. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Leeds og Manchester United fandt sted i fevereiro 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leeds25% chance for at banke Manchester United. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester United udbetaler 1.85 i gevinst på oddset for en sejr. Leeds går til kampen mod Manchester United med en 1-3-6 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Leeds og Manchester United.

Leeds mod Manchester United Spiltips

Marcus Rashford har gang i en stærk sæson med 11 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede femkugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Manchester United krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Leeds den kommende søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Marcus Rashford på oddset til komme på tavlen igen.

Leeds vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Leeds vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede seks sejre af 10 mulige.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Leeds opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens Manchester United ligger på 2.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Leedss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.3 mål.