Leeds vs Newcastle – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Leeds tager imod Newcastle på Elland Road på lørdag.

På en tredjeplads i tabellen har Newcastle opnået 65 point på de første 34 afviklede runder. Leeds samlede 30 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 17 i Premier League stillingen af sig.

Der har været seriøst med mål, når Leeds har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 10 kampe i streg.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 29 mål. Det er 2.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Newcastle kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 12 scoringer imod, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvor de holdt rent bur en gange.

Leeds har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 19 kampe i denne sæson i Premier League. Leeds scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Newcastle har indtil videre præsteret 18 sejre og 11 uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Newcastle lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Newcastle.

  • I de seneste 10 kampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 12 kampe
  • Leeds scorede i deres seneste 10 kampe
  • 9 af Leeds’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle var i vandt 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Newcastle har i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Newcastle vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 8 af Newcastle’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 14 af de seneste 15 kampe

Form Leeds mod Newcastle

Leeds har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Leicester, hvorefter de mod Bournemouth tabte 4-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester City, der vandt 2-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Leeds har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Leeds vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede 15 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Newcastle først at banke Everton med 1-4. Herefter nedlagde de også Southampton med 3-1, inden stimen stoppede mod Arsenal, der vandt en 0-2 sejr. Newcastle præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Newcastle vandt otte af deres seneste ti opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 25 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 26 point.

Leeds vs Newcastle – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Newcastle. Tyler Adams behøver ikke klæde om, når Leeds næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er blandt de fire spillere, som mangler for Leeds den kommende lørdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Leeds.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Newcastle – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Leeds og Newcastle senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Elland Road. Bookmakerne har Newcastle som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 4.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leeds21% chance for at banke Newcastle. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle udbetaler 1.67 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Leeds vandt tre sejre i ti opgør. Newcastle kan spilles til odds 1.67 hos spilselskaberne.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Leeds og Newcastle blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Leeds og Newcastle fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Leeds mod Newcastle Spiltips

Det har været en strålende sæson for Callum Wilson så langt, da han har formået at banke flotte 15 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fem garn i de seneste seks kampe, og Newcastle sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Leeds. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Callum Wilson på oddset til komme på tavlen igen.

Leeds høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Newcastles seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Leeds præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Newcastle landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af Leedss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.6 mål.