Leeds vs Tottenham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Leeds tager imod Tottenham på Elland Road på søndag.

Der har været seriøst med mål, når Leeds har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 12 kampe i streg.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 30 mål. Det er tre mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Tottenham har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 25 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Leeds er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 20 nederlag i Premier League i denne sæson. Leeds indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Tottenham har indtil videre præsteret 17 sejre og seks uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League. Tottenham bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Tottenham.

  • I de seneste 11 kampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 13 kampe
  • 10 af Leeds’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Leeds scorede i deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 11 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham har ikke vundet deres seneste 9 udekampe

Form Leeds mod Tottenham

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Newcastle. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod West Ham, som satte sig igennem med 3-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Leeds har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Leeds var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig 17.

Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Crystal Palace satte de sig igennem med 1-0, før Aston Villa viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Tottenham gik ned 1-3 mod Brentford. Tottenham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 17 og scorede ni mål.

Tottenham noterede sig 23 point efter syv sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 31 mål, men indkasserede også 20 selv.

Leeds vs Tottenham – Seneste nyt

Leeds kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Tottenham. Tyler Adams får en fridag fra Leeds-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas er alle ude af truppen, som Leeds tager imod Tottenham med på Elland Road.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Leeds.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Leeds. Med sejre på 4-3 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Leeds ser Tottenham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Tottenham går ind til kampen mod Leeds med en 8-1-1 fordel og der er odds 2.45 på, at Tottenham vinder endnu en sejr.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes Premier League opgør mellem Leeds og Tottenham blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Leeds og Tottenham.

Leeds mod Tottenham Spiltips

Han har hamret 28 mål ind så langt i turneringen og Harry Kane stod desuden for fem basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Leeds.

Målene flyder rimeligt frit for Leeds på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Leeds formåede at score 1.1 mål i snit, hvorimod Tottenham snittede 2.3 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Leedss forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.