Leicester City mod Aston Villa i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 31 kampe afviklet er Leicester City placeret nummer 9 i stillingen med 41 point. Der er 5 points forskel til Aston Villa, der som nummer 15 har samlet 36 point sammen.

Aston Villa går ind til kampen mod Leicester City på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Leicester City ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Aston Villa vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Aston Villa.

 • Leicester har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Leicester scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Leicester i 7 af de seneste 8 kampe
 • Aston Villa tabte deres seneste 4 kampe
 • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 4 kampe
 • Leicester har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Aston Villa
 • Leicester har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod Aston Villa
 • I 5 af de seneste 7 kampe Leicester har spillet mod Aston Villa har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Leicester kampe mod Aston Villa var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 3 Leicester kampe mod Aston Villa var summen af mål under 3.5

Form Leicester City mod Aston Villa

Leicester City håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Leicester givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke PSV Eindhoven med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Newcastle. Deres seneste opgør, mod Everton, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Aston Villa håber på frisk start.

Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Arsenal, før Wolves satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 0-4.

Leicester City v Aston Villa Indbyrdes historik

Aston Villa sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i December 2021 i Premier League. Leicester City møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Aston Villa. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leicester City og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på King Power Stadium i vente.

Leicester City mod Aston Villa – Hold øje med…

Hold godt øje med Ademola Lookman, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Leicester City. For gæsterne præsterede Philippe Coutinho 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.