Leicester City mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på King Power Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Leicester City og gæsterne fra Aston Villa.

Leicester City er nummer 20 i tabellen med 1 point efter 6 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 17 med 4 point efter 6 kampe.

Leicester City fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Aston Villa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leicester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 19 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Leicester City har vundet 0 sejre, spillet 1 uafgjort og tabt 5 kampe i Premier League i denne sæson.Leicester City tabte deres foregående 5 opgør.

Aston Villa har indtil videre præsteret 1 sejr, 1 uafgjort 1, 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Aston Villa.

  • Leicester scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 14 af de seneste 16 kampe
  • Leicester tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Leicester scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 9 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret

Form Leicester City mod Aston Villa

Leicester City har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Chelsea, før Manchester United satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 5-2.Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Leicester City vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 11 og lukkede 8 mål ind.

Bare ét point forhindrer Aston Villa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-1 mod West Ham og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Manchester City.Aston Villa sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Leicester City vs Aston Villa – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Leicester City, når de skal i aktion mod Aston Villa.

Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de 2 spillere, som mangler for Leicester City på lørdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Leicester City.

Det er navne som Matty Cash, Leander Dendoncker og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Aston Villa – indbyrdes historik

Leicester City plejer at byde at møde Aston Villa, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.54.

James Maddison har været stærk for Leicester City i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Aston Villa håber, at Danny Ings kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

I deres seneste 10 hjemmekampe på King Power Stadium, præsterede Leicester City at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Leicester City præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Aston Villa snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der var over 2.5 mål i 8 af Leicester Citys foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.7 mål i processen.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.