Leicester City mod Brentford i Premier League runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Leicester City byder velkommen til Brentford i Premier League på søndag på King Power Stadium.

Leicester City lægger beslag på placeringen som nummer 12 i Premier League med 33 point for deres første 26 kampe. Differencen til Brentford er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 29 kampe.

Leicester City vil være på udkig efter at udvide hullet til Brentford i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Når det kommer til mål, er Leicester City ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Brentford.

  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Leicester har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Leicester vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 14 udekampe
  • Brentford har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Brentford tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Leicester City mod Brentford

Leicester City fortsætter pointhøsten.

Leicester har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Rennes. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Arsenal, siden 2-1 mod Rennes.

Brentford drømmer om mere.

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Newcastle. De svarede stærkt igen mod Norwich, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-0 over Burnley.

Leicester City v Brentford Indbyrdes historik

Leicester City tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Leicester City møder Brentford med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leicester City og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på King Power Stadium i vente.

Leicester City mod Brentford – Hold øje med…

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jamie Vardy ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brentford sætter deres lid til, at Ivan Toney kan vise tænder igen efter 5 mål i de seneste seks kampe i Premier League.