Leicester City mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Leicester City og Brighton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på King Power Stadiumpå lørdag.

Leicester City kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Leicester City er noteret for fem sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester City tabte deres foregående 4 opgør.

Brighton har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i Premier League. Brighton bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Brighton.

  • 12 af Leicester’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Leicester’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Leicester tabte deres seneste 3 kampe
  • Leicester var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 3.5 mål
  • I de seneste 10 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 10 Brighton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Brighton’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • 12 af Brighton’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål

Form Leicester City mod Brighton

Leicester City har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Gillingham. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Newcastle, siden 2-0 mod Nottingham Forrest. Leicester City vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede seks og lukkede fem mål ind.

Brighton har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 1-4, hvorpå Middlesbrough blev fejet til side med 1-5. Senest gik formen ud over Liverpool, der blev slået med 3-0. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Brighton vandt fem af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 17 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 15 point.

Leicester City vs Brighton – Seneste nyt

Leicester City kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumaré, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Brighton med på King Power Stadium.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Leicester City.

Leandro Trossard, Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City mod Brighton – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Leicester City plejer at nyde at møde Brighton, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 3.60.

I de seneste 4 opgør i Premier League imellem Leicester City og Brighton var begge hold på måltavlen. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Leicester City og Brighton fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Leicester City mod Brighton Spiltips

Hold godt øje med Harvey Barnes, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Leicester City. For gæsterne præsterede Solly March fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Leicester City vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Brighton vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Leicester City sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Brighton var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Leicester City præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Brighton landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Leicester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i ti af de seneste ti kampe, som Brighton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.9 mål undervejs i processen.