Leicester City mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Leicester City tørner sammen med rivaler Crystal Palace i et derby Premier League på lørdag på King Power Stadium.

Leicester City er nummer 19 i tabellen med 4 point efter 9 kampe, mens Crystal Palace rangerer som nummer 15 med 9 point efter 8 kampe.

Leicester City har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 25 mål. Det er lig med 2.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Crystal Palace præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Leicester City har vundet 1 sejre, mens de har spillet 1 uafgjort og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace har indtil videre præsteret 2 sejre og 3 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Crystal Palace.

  • Leicester scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 11 af de seneste 13 kampe
  • Leicester scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Leicester City mod Crystal Palace

Det er alt eller intet for Leicester City i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 6-2 nederlag mod Tottenham, hvortil de svarede igen mod Nottingham F. i en 4-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Bournemouth. Leicester City præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 14 og indkasserede 6 mål.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Newcastle sluttede 0-0, hvorpå et 1-2 nederlag mod Chelsea fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Leeds blev nedlagt med 2-1. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 8.

Leicester City opnåede 3 point for deres seneste 2 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 5 og lukkede 2 mål ind. Crystal Palace sikrede sig 1 sejre fra 3 scorede mål og 1 indkasserede i deres seneste 1 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 3 point til kontoen.

Leicester City vs Crystal Palace – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Leicester City, når de skal i aktion mod Crystal Palace.

Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de 2 spillere, som mangler for Leicester City den kommende lørdag.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Leicester City.

Det er navne som Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod Leicester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Leicester med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Leicester City går til kampen mod Crystal Palace med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Leicester City scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Crystal Palace i Premier League. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Crystal Palace.

James Maddison har 3 mål i seks Premier League kampe for Leicester City, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Crystal Palace. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Wilfried Zaha, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Leicester City høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Leicester City har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på King Power Stadium. Crystal Palace scorede kampens første kasse 6 gange i 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Leicester City presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Crystal Palace presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af Leicester Citys sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.