Leicester City mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester City byder velkommen til Fulham i Premier League på tirsdag på King Power Stadium.

Leicester City har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Leicester City har vundet 5 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 10 kampe i denne sæson i Premier League.

Fulham har indtil videre præsteret 7 sejre og 4 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Fulham.

  • 11 af Leicester’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Leicester’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Leicester kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Leicester har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Leicester har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Fulham’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 Fulham udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5

Form Leicester City mod Fulham

Leicester City har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-3 sejr over Milton Keynes Dons. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-3 til Newcastle, siden 2-1 mod Liverpool. Leicester City vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 6 og lukkede 5 mål ind.

Fulham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Crystal Palace, som blev slået 0-3, før de sejrede 2-1 over Southampton. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Leicester City vs Fulham – Seneste nyt

Leicester City kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Patson Daka, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Fulham med på King Power Stadium.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på tirsdag møder Leicester City.

Det er navne som Layvin Kurzawa, Neeskens Kebano og Manor Solomon, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Fulham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Foxes med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Fulham vandt 5 af deres foregående 10 kampe, mens Leicester City vandt 3 sejre i 10 opgør. Fulham kan spilles til odds 3.20 hos spilselskaberne.

Leicester City scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i 3 af de seneste 8 kampe mellem Leicester City og Fulham.

Leicester City mod Fulham Spiltips

Leicester City høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på King Power Stadium, præsterede Leicester City at score kampens første kasse 5 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 2 kampe af de forgange 8 kampe mellem de to klubber her. Mens Leicester City har et gennemsnit på 0.89 mål i de opgør, har Fulham et snit på 1.01 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Leicester Citys seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 8 af de seneste 10 kampe, som Fulham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.