Kan Liverpool rejse sig mod Schmeichels Leicester

Både Leicester og Liverpool vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de på lørdag brager sammen på King Power Stadium. Leicester er placeret som nummer 3 i tabellen med 43 point efter 23 kampe. Liverpool indtager en 4. plads i stillingen med 40 point.

Såvel Leicester som Liverpool vil være ekstremt opsatte på at konsolidere deres placering i den sjove ende af Premier League.

The Foxes håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Foxes igennem de seneste ugers kampe. The Foxes tilspillede sig en en 2-0 sejr over Fulham, hvorefter de vandt spillede en kedelig 0-0 kamp med Wolves, inden de besejrede Brighton 1-0 i FA Cup i deres foregående tre kampe.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Leicester på lørdag.

Liverpool håber på frisk start.

Liverpool går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Liverpool fik en en 3-1 gevinst mod West Ham, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Brighton, inden de tabte 4-1 til Manchester City i deres foregående tre kampe.

En formkurve, der på udebane siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Liverpool har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende lørdag.

Leicester vs The Reds h2h

The Reds uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Leicester i Premier League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 4-0. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Leicester clasher med Liverpool. 8 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. Man kan konstatere, at The Reds på det seneste har været i stand til at “læse” Leicester godt med en 7-1-2 historik i Premier League før denne kamp.

  • Leicester har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leicester har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • Leicester har scoret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Liverpool har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.67 på oddset, hvilket svarer til 60% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.15 på oddset.

Statistics