Leicester City mod Man Utd – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester City tager på torsdag imod Man Utd i Premier League på King Power Stadium.

Leicester City er nummer 19 i tabellen med 1 point efter 4 kampe, mens Man Utd rangerer som nummer 7 med 6 point efter 4 kampe.

Leicester City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Leicester City præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 18 mål, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Hvad målscoring angår, er Man Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Man Utd.

  • Leicester scorede i deres seneste 15 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 19 af de seneste 21 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 14 af de seneste 15 udekampe
  • Manchester United tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Leicester City mod Man Utd

Bare ét point forhindrer Leicester City i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Southampton, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Stockport County. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Chelsea, som satte sig igennem med 2-1.Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Leicester City vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 11 og lukkede 7 mål ind.

Man Utd har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-0 til Brentford. De svarede stærkt igen mod Liverpool, som blev slået 2-1, før de sejrede 0-1 over Southampton.Man Utd kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv 2.

Leicester City vs Man Utd – Seneste nyt

Leicester City kan have op til 4 fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Man Utd.

James Maddison, Wesley Fofana, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Man Utd med på King Power Stadium.

I værste fald må Man Utd finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Anthony Martial, Victor Nilsson Lindelöf, Facundo Pellistri, Brandon Williams og Mason Greenwood bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Man Utd, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City mod Man Utd – indbyrdes historik

Leicester City går til kampen mod Man Utd med en 2-3-5 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Man Utd scorede i deres seneste 23 opgør mod Leicester City i Premier League.

James Maddison har været stærk for Leicester City i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Man Utd håber, at Bruno Fernandes kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Leicester City høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Man Utd sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 7 nederlag.Leicester City har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på King Power Stadium. Man Utd scorede kampens første kasse 2 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Leicester City præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Man Utd landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der var over 2.5 mål i 9 af Leicester Citys foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.