Leicester City mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Cityden kommende lørdag møder Leicester City. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Leicester City er nummer 17 i tabellen med 11 point efter 12 kampe, mens Manchester City rangerer som nummer 2 med 26 point efter 11 kampe.

Leicester City har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Leicester City er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester City har indtil videre præsteret 8 sejre og 2 uafgjorte samt 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Manchester City.

  • Leicester scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Leicester scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Leicester har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Leicester har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Leicester i de seneste 3 kampe
  • Manchester City scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Manchester City har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Manchester City scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • Manchester City vandt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Leicester City mod Manchester City

Leicester City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Crystal Palace. Herefter var de oppe imod Leeds i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Wolverhampton, som blev nedlagt med 0-4. Leicester City opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 9 og lukkede 5 mål ind.

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Liverpool gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Brighton, inden de senest spillede 0-0 mod B. Dortmund. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester City to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 11 mål.

Manchester City vandt 3 af deres seneste 4 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 14 og indkasserede selv 1 mål, hvilket samlet indbragte 10 point.

Leicester City vs Manchester City – Seneste nyt

Leicester City kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Manchester City.

Jonny Evans, Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de 4 spillere, som mangler for Leicester City den kommende lørdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Leicester City.

Erling Braut Haaland, Kyle Walker og Kalvin Phillips bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City mod Manchester City – indbyrdes historik

Leicester City har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Manchester City. I det seneste opgør mellem disse to løb The Sky Blues med de tre point i en 6-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Manchester City har 6 sejre i deres seneste 10 meetings med Leicester City, og de sejrede 6-3 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Manchester City scorede i deres seneste 13 opgør mod Leicester City i Premier League. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Manchester City.

Leicester City mod Manchester City Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Erling Braut Haaland, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 8 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Manchester City. Hans sæsontotal i Premier League siger 17 mål. Med 4 mål i seks kampe for Leicester City i Premier League, er James Maddison også en spiller, der er værd at holde øje med.

Leicester City vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 5 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Leicester City har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 8 gange i 10 kampe på King Power Stadium. Manchester City scorede kampens første kasse 6 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Leicester City præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Manchester City landede et snit på 2.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Leicester Citys seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.