Leicester City mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Leicester City tager imod Newcastle United på King Power Stadium den kommende mandag.

På en tredjeplads i tabellen har Newcastle United opnået 30 point på de første 15 afviklede runder. Leicester City samlede 17 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 13 i Premier League stillingen af sig.

Leicester City har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Newcastle United ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 5 mål ind, eller 0.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Leicester City er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle United kigger på 8 sejre, samt 6 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League. Newcastle United er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Newcastle United.

  • Leicester har i vandt 5 af de seneste 6 kampe ikke indkasseret et mål
  • Leicester var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 7 af Leicester’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Leicester’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 11 kampe
  • Newcastle vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Leicester City mod Newcastle United

Leicester City er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Newport nedlagt 3-0, hvorefter det blev 0-2 mod West Ham. Senest måtte også Milton Keynes Dons bøje sig i et 0-3 nederlag. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Leicester City kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Leicester City opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede 7 og lukkede 4 mål ind.

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Crystal Palace, før de bankede Chelsea med 1-0. Senest blev Bournemouth nedlagt i en 1-0 sejr. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. Newcastle United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Leicester City vs Newcastle United – Seneste nyt

Leicester City kan have op til 5 fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Newcastle United.

Jonny Evans, Caglar Söyüncü, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Newcastle United med på King Power Stadium.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på mandag møder Leicester City.

Det er navne som Fabian Schär, Paul Dummett, Alexander Isak og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Newcastle United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Magpies med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Leicester City går til kampen mod Newcastle United med en 6-0-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Leicester City og Newcastle United blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Newcastle United.

Leicester City mod Newcastle United Spiltips

Harvey Barnes har 4 mål i seks Premier League kampe for Leicester City, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Newcastle United. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Miguel Almiron, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Leicester City høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Newcastle United sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 2 nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på King Power Stadium, præsterede Leicester City at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Leicester City formåede at score 2.3 mål i snit, hvorimod Newcastle United snittede 1.2 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 5 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Leicester Citys sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.