Leicester City mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Leicester City tørner sammen med rivaler Nottingham Forest i et derby Premier League på mandag på King Power Stadium.

Leicester City er nummer 20 i tabellen med 1 point efter 7 kampe, mens Nottingham Forest rangerer som nummer 19 med 4 point efter 7 kampe.

Leicester City fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. Nottingham Forest bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leicester City har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 25 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 3 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Leicester City er noteret for 0 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 6 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester City tabte deres foregående 6 opgør.

Nottingham Forest har indtil videre præsteret 1 sejre og 1 uafgjorte samt 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Nottingham Forest.

  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 15 af de seneste 17 kampe
  • Leicester tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Leicester har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Nottingham F. tabte deres seneste 4 kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 5 af de seneste 6 udekampe

Form Leicester City mod Nottingham Forest

Leicester City har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Manchester United, før Brighton satte sig igennem med 5-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 6-2. Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Leicester City vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 11 og lukkede 8 mål ind.

Nottingham Forest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 6-0 af Manchester City, før Bournemouth satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fulham, der satte sig igennem med 2-3. Nottingham Forest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 2, hvori de indkasserede 9 og scorede 1 mål.

Leicester City opnåede 0 point for deres seneste 0 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 0 sejre, scorede 0 og lukkede 0 mål ind. Nottingham Forest sikrede sig 1 sejre fra 1 scorede mål og 0 indkasserede i deres seneste 1 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 3 point til kontoen.

Leicester City vs Nottingham Forest – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Leicester City, når de skal i aktion mod Nottingham Forest.

Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Nottingham Forest med på King Power Stadium.

Nottingham Forest ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på mandag møder Leicester City.

Orel Mangala, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Leicester City vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Taiwo Awoniyi virker til at være i anstændig form for Nottingham Forest, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Leicester City, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på James Maddison, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Leicester City vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Nottingham Forest vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Nottingham Forest 2 sejre til nul.

Der var over 2.5 mål i 8 af Leicester Citys foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.6 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.