Leicester City mod Southampton i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Leicester City lægger beslag på placeringen som nummer 9 i Premier League med 49 point for deres første 37 kampe. Differencen til Southampton er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 37 kampe.

Leicester City har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Southampton.

 • Leicester har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
 • Leicester scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Leicester i 9 af de seneste 11 kampe
 • Leicester scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Leicester har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 14 udekampe
 • Southampton har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 13 kampe
 • Southampton har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
 • Southampton tabte deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 7 Leicester hjemmekampe mod Southampton var summen af mål under 3.5
 • Leicester har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Southampton
 • I 5 af de seneste 7 kampe Leicester har spillet mod Southampton har begge hold scoret
 • Leicester har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Southampton
 • I 5 ud af 7 seneste Leicester kampe mod Southampton var antallet af mål over 2.5

Form Leicester City mod Southampton

Leicester City vanskelige at nedbryde

Leicester er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 5-1 over Norwich samt Watford. Serien blev dog bremset mod Chelsea i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Southampton drømmer om at stoppe ringe stime.

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Crystal Palace, før Brentford satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 1-2.

Leicester City kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Southampton. Youri Tielemans, Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand er blandt de 3 spillere, som mangler for Leicester City på søndag. I værste fald må Southampton finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne. Romain Perraud, Fraser Forster og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City v Southampton Indbyrdes historik

Sidste gang Leicester City spillede imod Southampton var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på St. Mary’s Stadium sluttede 2-2. Leicester City går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Southampton. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 38 fortæller os, hvor Leicester City og Southampton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på King Power Stadium.

Leicester City mod Southampton – Formstærke spillere

Det kører udmærket for Jamie Vardy, som står noteret for 14 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i hans seneste seks kampe, så Leicester City håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Southampton den kommende søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Jamie Vardy til at finde vej til netmaskerne her.