Leicester City mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester City skal op imod Southampton på King Power Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

Leicester City drømte uden tvivl om at starte den nye Premier League sæson med mere end bare ét point efter de første to kampe. De bør være stærkt motiverede for endelig at smage den første sejr, når de tager imod Southampton.

De har ikke ligefrem fået en stor start på Premier League sæsonen, da Southampton blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

Der er blevet scoret flittigt i Leicester Citys seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 8 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Leicester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 27 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.7 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gang i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Southampton.

  • Leicester scorede i deres seneste 12 kampe
  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Leicester har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Southampton har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
  • Southampton har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 17 af de seneste 19 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i 10 af de seneste 12 kampe

Form Leicester City mod Southampton

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Leicester City i øjeblikket. Mod Southampton satte de sig igennem i en 4-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Brentford. I sidste runde gik de dog ned med 4-2 mod Arsenal.Leicester City håber på at kæmpe med om en plads i de europæiske turneringer i en sæson, hvor en slutplacering i den bedste halvdel bør være minimumskravet.Leicester City vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 6 ind.

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-1 og 4-1 mod Leicester og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Leeds.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Southampton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 16 og scorede 5 mål.

Leicester City vs Southampton – Seneste nyt

Leicester City kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Southampton.

Harvey Barnes, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de 3 spillere, som mangler for Leicester City på lørdag.

Southampton ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Leicester City.Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Theo Walcott og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Southampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Leicester med de tre point i en 4-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag.Leicester City har været en smule mere succesfuld i end Southampton i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Leicester City på oddset. Bookmakerne giver odds 1.85 en hjemmesejr.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Southampton. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

James Ward-Prowse virker til at være i anstændig form for Southampton, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Leicester City, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jamie Vardy, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

Leicester City høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig 0 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 6 nederlag.Målene flyder rimeligt frit for Leicester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 7 af Southamptons seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Leicester City præsterede 2.6 mål i gennemsnit, mens Southampton præsterede 1 mål i snit. Begge hold scorede 7 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Leicester Citys forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie.Der blev scoret over 2.5 kasser i 8 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1 mål.