Leicester City vs Arsenal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Arsenal gæster King Power Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Leicester City.

Leicester City er nummer 14 i tabellen med 24 point efter 23 kampe, mens Arsenal rangerer som nummer 1 med 54 point efter 23 kampe.

Leicester City fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Arsenal bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leicester City kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Arsenal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Leicester City er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester City har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Arsenal kigger på 17 sejre, samt tre uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Arsenal.

  • 7 af Leicester’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester vandt deres seneste 3 kampe
  • Leicester har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 8 af de seneste 10 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Arsenal’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Arsenal var i vandt 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 6 kampe

Form Leicester City mod Arsenal

I deres seneste tre kampe formåede Leicester City først at banke Aston Villa med 2-4. Herefter nedlagde de også Tottenham med 4-1, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 3-0 sejr. Leicester City opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeotte og lukkede otte mål ind.

Arsenal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Brentford sluttede 1-1, hvorpå et 1-3 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Aston Villa blev nedlagt med 2-4. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 13 mål og indkasserede fem på deres vej.

Leicester City vs Arsenal – Seneste nyt

Leicester City kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de otte spillere, som mangler for Leicester City på lørdag.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester City mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Leicester City i Premier League-regi. Med sejre på 4-2 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Leicester City ser Arsenal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Leicester City går til kampen mod Arsenal med en 4-1-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Arsenal scorede i deres seneste 4 opgør mod Leicester City i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Leicester City og Arsenal.

Leicester City mod Arsenal Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved James Maddison, der viser god form for Leicester City. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Arsenal.Gæsterne krydser fingre for Bukayo Saka til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Leicester City høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Leicester City holdt gæsterne på King Power Stadium fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Arsenal præsterede et rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Leicester City præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Arsenal landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Leicester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.