Leicester City vs Tottenham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Leicester City skal op imod Tottenham på King Power Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

Leicester City er nummer 14 i tabellen med 21 point efter 21 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 5 med 39 point efter 22 kampe.

Leicester City kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Tottenham har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Leicester City har vundet seks sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Leicester City har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Tottenham kigger på 12 sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Tottenham.

  • 13 af Leicester’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Leicester’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 4 hjemmekampe
  • 5 af Leicester’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i 7 af de seneste 9 kampe
  • Tottenham har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Tottenham har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 6 af Tottenham’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham vandt deres seneste 3 kampe

Form Leicester City mod Tottenham

Leicester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Brighton, før de bankede Walsall med 0-1. Senest blev Aston Villa nedlagt i en 2-4 sejr. Leicester City var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig syv.

Tottenham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fulham nedlagt 0-1, hvorpå Preston blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Manchester City, der blev slået med 1-0. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Leicester City vs Tottenham – Seneste nyt

Leicester City kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumaré, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester City tager imod Tottenham med på King Power Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Leicester City.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Leicester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 6-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Tottenham har otte sejre i deres seneste ti meetings med Leicester City, og de sejrede 6-2 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Tottenham scorede i deres seneste 4 opgør mod Leicester City i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Leicester City og Tottenham.

Leicester City mod Tottenham Spiltips

Det har været en strålende sæson for Harry Kane så langt, da han har formået at banke flotte 17 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Tottenham sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Leicester City. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Harry Kane på oddset til komme på tavlen igen.

Leicester City høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Tottenham scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Leicester City scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Leicester City formåede at score 1.6 mål i snit, hvorimod Tottenham snittede tre mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Leicester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Tottenham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.