Leicester lammer Leeds igen

Leeds byder velkommen til Leicester i Premier League den kommende søndag på Elland Road. Leeds afsluttede sidste sæson placeret 9 med 59 point. I runde 11 står de overfor Leicester, der lukkede sidste sæson ned som nummer 5 i Premier League med 66 point. Leeds er placeret som nummer 17 i tabellen med 10 point efter 10 kampe. 

The Foxes ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 14 point ovenpå deres 10 opgør. Leicester er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leeds, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. 

Når det kommer til mål, er Leeds ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leicester ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds vs Leicester.

  • Leeds har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 4 af 6 kampe.
  • Leicester har scoret i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Leeds mod Leicester

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Leeds igennem de seneste ugers kampe. Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Wolves sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Arsenal fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Norwich blev nedlagt med 2-1.

Leicester håber på yderligere point til samlingen.

The Foxes har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Leicester har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Brighton blev det 2-2, hvorefter Arsenal viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Spartak Moskva.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Leeds34% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 2.90 på oddset for sejr til Leeds, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Foxes betaler dig pengene 2.35 gange igen på oddset.

Leeds v Leicester Indbyrdes historik

Leicester tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leeds noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Foxes sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Leeds møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-4 for deres seneste 9 kampe i Premier League. De seneste 9 kampe mellem Leeds og Leicester har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raphinha. Han har vist flaget for Leeds med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Leicester har til gengæld forhåbninger om, at Jamie Vardy kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.