Leicester skal svare igen på Europa League-skuffelse mod Arsenal

Leicester tager imod Arsenal på King Power Stadium i runde 26 i Premier League den kommende søndag. The Foxes er placeret nummer 3 i stillingen med 49 point for 25 kampe. 15 point bagefter efter 25 kampe ligger Arsenal nummer 11.

I deres nuværende form vil The Foxes sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Arsenal.

Leicester drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Leicester igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe spillede Leicester 0-0 mod Sl. Prag i Europa League, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Aston Villa for senest at lide et 2-0 nederlag og dermed exit mod Sl. Prag i Europa League.

Leicester har på hjemmebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på søndag.

The Gunners fortsat skidt kørende.

Selvom formen måske ikke er decideret katastrofal – 2 sejre i de seneste 6 kampe for Arsenal – er den omvendt heller ikke formidabel. I deres tre foregående kampe spillede Arsenal 1-1 mod Benfica i Europa League, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Manchester City for senest at sikre en 3-2 sejr mod Benfica i Europa League.

Arsenal kan risikere en afklapsning den kommende søndag, deres sølle 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

The Foxes vs Arsenal h2h

Leicester vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Emirates Stadium i oktober 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 4 sejre i de seneste 10 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.

  • Leicester er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Leicester kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.